Получете експертна подкрепа за реализацията на Вашия европроект

От подаване на заявление до получаване на финансовата помощ, ние предоставяме експертна помощ за реализацията на вашия европейски проект”

Заяви консултация

Оценка на кандидати за европроект

Предлагаме комплексни услуги за оценка на кандидати, които искат да кандидатстват за финансиране от ЕС.

Изготвяне на европроект и подаване на заявление

Нашият екип от експерти ще работи с вас, за да подготви вашето предложение за европейски проект и ще ви напътства през процеса на кандидатстване от началото до края.

Изпълнение и отчитане на европроект

Ние предлагаме цялостна подкрепа за изпълнението и отчитането на вашия проект, за да гарантираме неговия успех.

Защо да ни изберете?

Искате да получите европейски финансиране, но не знаете откъде да започнете? Ние сме тук, за да ви помогнем да се ориентирате и да кандидатствате успешно. Ние осигуряваме оптимален подход към кандидатстването за европроекти, за да спестим време и усилия на нашите клиенти и да гарантираме успешност в получаването на финансова подкрепа.

01

Експертна помощ за европейско финансиране

Осигурете си максимална вероятност за получаване на безвъзмездни финансови средства от европейските фондове с нашата помощ. Ние ще Ви консултираме и ще ви предоставим пълна подкрепа по време на целия процес.

02

Надежден партньор за бизнес успех

Ние сме Ваш надежден партньор за кандидатстване и получаване на финансиране чрез европроекти. С нас на вашата страна, можете да се чувствате спокойни и сигурни, че ще получите максимално финансиране, съобразено с вашия бизнес.

03

Кандидатствайте бързо и лесно

Ние знаем колко трудно и времеемко е кандидатстването по европроекти. Нашите експерти ще Ви помогнат да оптимизирате процеса на кандидатстване, изпълнение и отчитане. С нас можете да бъдете сигурни, че няма да губите излишно време и усилия.

Нашите клиенти

Нашият подход oснован на сътрудничеството ни помага да изграждаме работещи партньорства с множество компании. Вижте част от компаниите на които помогнахме за получаване на финансиране по евророграми

Bulstroy group
logo denel
ThinkFirst
Enterprise 1
ortos 300x56 1

Свържете се с нас

Нашите адвокати са тук за да помогнат. Заявете час за среща в нашия офис или се свържете с нас чрез контактната форма, за да можем да ви предоставим необходимата  консултация за европроект.