За нас

Нашият екип

Нашият екип е съставен от всеотдайни и талантливи личности, които съчетават юридическите познания с управленския опит от бизнеса. Нашите адвокати мислят като бизнесмени. Независимо дали въпросът е от правно естество или е свързан с бизнеса, можете да ни се доверите винаги. Ние имаме знанията и уменията за да предоставим съдействието и насоките от които се нуждаете за да преодолеете препятствията и да постигнете целите си.

Стоил Сотиров

Стоил Сотиров

Адвокат

Димитър Гергинов

Димитър Гергинов

Мениджър Европейски проекти

Мартин Пенчев

Мартин Пенчев

Адвокат

Добри Тенев

Добри Тенев

Адвокат

Кои сме ние? 

“Сотиров, Пенчев и партньори” е адвокатска кантора, съставена от млади и висококвалифицирани адвокати, посветени в изпълнение на мисията да предлагат пълноценни и практични съвети на физически и юридически лица, нуждаещи се от правна помощ. Водени сме от индивидуалния подход към всеки клиент и необходимостта, да защитим в максимална степен правния му интерес. Ние имаме познанията и сме готови да поемем предизвикателството, така че вашият бизнес да бъде успешен.

Нашият екип съчетава професионална етика и бизнес подход към своите клиенти. Чрез помощта на солидните теоретични познания се стараем да винаги да предлагаме практически съвети.  

Комуникираме активно с клиентите ни, за да разберем техните цели, да разрешим текущите проблеми и да предвидим бъдещи такива. В краткосрочен план планираме да разширим нашия правен екип с нови адвокати, с акцент върху възможностите им да внесат нов и разнообразен подход към удовлетвореността на клиентите.

Какви са нашите ценности?

Водени от основните си ценности, ръководим начина по който работим с клиенти и помежду си. Това е нашият стандарт, който стремим да спазваме във всички ситуации.

Ние ценим Работата в екип и сътрудничеството и вярваме, че в комбинация те ще повишат шансовете за дългосрочни и устойчиви успехи. 

Ние ценим Комуникацията и разбираме, че е от първостепенно значение за предоставянето на първокласни правни консултации. Ние се ангажираме да водим навременна, отзивчива и честна комуникация с нашите клиенти и помежду си. 

Ние ценим Отговорността един към друг, затова се стараем да минимизираме ненуждите разходи, да работим бързо и продуктивно, поддържайки имиджа на адвокатското дружество. 

Ние осъзнаваме Отговорността към клиентите, когато предоставяме нашите услуги и и се стараем да добавяме практическа стойност, така че напълно да задоволим техните нужди.

Защо да работите с нас? 

Фокус върху клиента

Нашата фирма е основана на убеждението, че предоставянето на изключително обслужване и грижата за клиента са от първостепенно значение за постигане на взаимен успех. Поради това обръщаме необходимото внимание на всеки отделен случай отговарящо на специфичните нужди на клиента. Ние взимаме персонализирани решения за всеки от тях, като се стараем в максимална степен да защитим правния им интерес.

Иновативност

Използваме развитието на технологиите, така че да повишим продуктивността си и удовлетворението на клиента от предоставените услуги. Разполагаме с облачна платформа и електронна библиотека, която ни позволява да работим по всяко време от всяка точка на света, така че максимално бързо да разрешим правните ви проблеми. Ежедневно търсим начини да използваме технологиите, за да бъдем по-достъпни за нашите клиенти.

Доверие

При предоставяне на нашите услуги, освен правни съвети се стараем да осигурим най-висока степен на лична грижа и внимание.  Наша задача е да намалим стреса и притеснението, свързани с вашето правно положение и да обясним какви са вашите възможности. По този начин ще бъдете спокойни за вашето бъдеще и ще може да се фокусирате върху семейството или бизнеса ви. 

Усърдна работа

Наясно сме, че най-важен от всички случаи е вашият. Нашите адвокати и служители ежедневно ще работят неуморно и усилено за да бъдем с още една стъпка по-близо до успеха. При нас ще получите не само пълна ангажираност, но и ще ви информираме за развитието по случая ви и ще отговорим на всички ваши допълнителни въпроси.

Процес на работа

Едно от условията за постигане на отлични резултати в нашата работа е наличието на ясно дефинирани стъпки относно работния процес. От опита си до момента научихме, че това повишава ефективността в работата ни, така че всеки път да спазваме сроковете и да гарантираме изключителни резултати. С оглед на това, в процеса си на работа се водим от следните последователни стъпки.

Стъпка 1

Заявка за правна помощ

Можете да заявите необходимост от правна помощ по телефон, уебсайт или имейл. Нашият екип ще се запознае с предоставената информация и ще свърже с вас в рамките на 24 часа, за да се обсъдят детайлите. При необходимост може да ви бъдат зададени допълнителни въпроси, така че да получим цялата ни нужна информация.

|
|
|
|
|

Стъпка 2

Изготвяне на ценова оферта

Използвайки цялата събрана информация и съобразявайки се със спецификите на вашите цели, ние ще подготвим ценова оферта съобразена с времето за работа и сложността на казуса. След като се запознаете с нея, можем да обсъдим в детайли обхвата. В случай, че тя бъде приета, ще пристъпим към изготвяне и подписване на договор за правно обслужване.  

|
|
|
|
|

Стъпка 3

Обсъждане на възможностите

Ние анализираме внимателно всеки случай и използваме нашите познания и опит, за да изградим най-добрата стратегия за постигане на целите ви. След това ще организираме среща с вас, за да ви запознаем със всички възможности и рискове, както и да обсъдим най-добрия път за постигане на вашите цели и разрешаване на правния казус.

|
|
|
|
|

Стъпка 4

Изготвяне на решение

Разглеждаме интересите на нашите клиенти като собствени. Веднага след вземане на решение относно подхода, ние ще започнем работа върху вашия правен проблем. Ще изберем най-подходящия адвокат от екипа ни, а при необходимост ангажираме и външни консултанти, така че да увеличим шансовете за успех. Докато трае процеса на изпълнение ще бъдете информирани за всеки етап на развитието му.

Често задавани въпроси

За улесненение на нашите клиенти изготвихме списък с отговори на често задаваните въпроси, свързани с предоставяните от Адвокатстко дружество “Сотиров, Пенчев и партньори” професионални услуги. Ако все пак не откривате отговор на вашия проблем, свържете се с нас по телефон или чрез страницата “Контакти”

Мога ли да отменя запазен час за консултация?

Напълно нормално е, да ви изникне неотложен ангажимент и да не успеете да се възползвате от запазения си час за консултация. Няма никакъв проблем да отмените насрочена среща с представител на нашия екип. С оглед на факта, че сме изключително натоварени, ще сме благодарни да ни уведомите веднага щом възникне невъзможността за присъствие в уговорения час. 

Колко струва консултацията с адвокат?

В раздел „Сфери на дейност“ сме посочили основните ни услуги и обичайното възнаграждение което се дължи за тях. Следва да имате предвид, че те са с оглед минималните ценови прагове за адвокатските услуги, уредени в наредба, която е достъпна на този адрес. Ако не откривате вашия проблем в посочените категории, можем да обсъдим този въпрос, още преди вашето посещения в офиса ни. 

Защо да плащам за правни съвети, когато мога да ги получа безплатно или на цена, много по-ниска от обичайните за подобен вид услуги?

Обичайно безплатни или изключително евтините правни услуги, не са съобразени с вашата конкретна ситуация или са предоставяни от некомпетенти хора. Ролята на добрия адвокат е повече от просто предоставяне на съвет – неговата задача е да бъде ваш доверен съветник, който ще направи стратегия за вас и ще гарантира в максимална степен вашия правен интерес. 

Предоставяте ли други услуги, освен посочените в раздел „Сфери на дейност“ ?

Услугите, които сме посочили са тези в който имаме компетенции и сме сигурни, че можем да помогнем на нашите клиенти. Имаме широка партньорска мрежа от агенции за бизнес консултиране, счетоводство, маркетинг и реклама. Освен това, след като се запознаем със вашите нужди, можем да ви насочим към други адвокатски кантори специализирани в точно определена област. 

Колко време ще отнеме разрешаване на дело пред съд?

Въпросът е строго индивидуален и зависи от конкретния случай, най-вече от гледна точка, дали наистина е необходимо завеждане на дело. Ако все пак това е неизбежно с оглед защита на вашите интереси, следва да имате предвид, че само на първа инстанция обичайно се разглежда в рамките на поне 6 месеца. Ще можем да ви дадем по точен срок за окончателно решение, едва след проведена консултация, когато ще сме наясно с всички детайли. 

Необходимо ли е да посещавам вашият офис за да разрешите проблема ми?

Посещението в офиса ни, зависи изцяло от вашето желание. Винаги можем да уговорим среща във вашия офис или на друго избрано от вас място. Има опция да обсъдим проблема ви по телефон, но за целта е нужно да уговорите час предварително, както и да разясните какъв е правния ви проблем. Само така ще можем да изберем най-компетентния наш служител, така че да бъдем максимално полезни.